Fordítsd vissza az idő kerekét és mindezt fájdalom nélkül

Cipésznek a cipője, mert a  hitelesség azon döntéseink gyűjteménye, amelyeket minden egyes nap megteszünk.

Annak választása,hogy megmutatod magad, és igazi vagy. Annak választása, hogy őszinte vagy. Annak választása, hogy hagyjuk valódi énünket láttatni.

2014-ben a kislányommal

Vállalom az idő múlását és közben hálás vagyok az utamnak, és ezeknek a kezeléseknek!

2020-ban mi ketten

A két kép között 6 év telt el, és miközben a kislányom közben nagylány lesz az én arcom fiatalodik, és mindezt szike és szúrás nélkül.

Vállalom, hogy túl az 5. X-en ez itt a reklám helye!

Hiszek a szelíd megoldásokban! Hiszem, hogy kiváló orvos-kozmetikai készítményekkel és gépekkel valódi, és tartós eredményeket lehet elérni‼️‼️‼️ A szike és a tű lehet, hogy megváltoztatja a vonásaidat, lehet, hogy a tükör -10 vagy akár -20 évet is mutat, de a bőröd minősége nem változik!

Ez a prekozmetológia világa, ez az amiben én hiszek.

Számomra sokkal hitelesebb és sokkal beszédesebb egy eredmény hosszú távon, mint egy azonnali hatást megörökítő  előtte-utána fotó, ráadásul velem abban a pillanatban találkozol, amikor belépsz hozzám, nincs az a filter és photo-shop ami a való életben nem bukna meg.

Orvosi hyaluronsavas feltöltés vagy prekozmetológiai kezelések?

Sokan szoktátok kérdezni mi a különbség az ilyen erős prekozmetológiai kezelések (mint  a MesoLaser, CW Laser és az  o2-balance egyéb kezelései stb.) és a bőrgyógyászati hyaluronsavas töltések közt?

Íme pár gondolat ebben a témában:

📍A bőrgyógyászati töltések általában egy ráncot töltenek fel.
💧 A prekozmetológiai kezelések a teljes arcra, annak minden ráncára és ezek mellett a bőr tömörségére, ép és feszes struktúrájának előidézésére is fókuszálnak. A hyaluronsav mellett vitaminkomplexeket és peptideket is juttatunk be a mélyebb rétegekbe.
📍 A bőrgyógyászati hyaluronsavas töltések egy ráncot majdnem teljesen feltöltenek, de a bőr struktúrán nem javítanak, így amikor lebomlik a hyaluronsav akkor minden visszaáll az eredeti állapotába.
💧 A prekozmetológiai kezelések hatására, megváltozik a bőrben a kollagén mátrix minősége, így az nem tud visszaesni ha a kezelések abbamaradnak, viszont egy egy nagyobb ráncot nem képesek 100%-ban feltölteni, tehát egy kisebb megalkuvás mindenképp hozzájuk tartozik.
📍 A hyaluron töltések drágák, hatásuk fél év körüli.
💧 A prekozmetológiai kezelések sem olcsóak (habár olcsóbbak mint a töltések), viszont hatásuk, és az elért eredmények túl mutatnak a hyaluron töltések hatékonysági idején, hiszen a bőrstruktúrán elért változások nem tudnak visszaesni.
📍 Invazív kezelés, jár(hat) fájdalommal, átmeneti kellemetlenséggel és gyógyulási idővel.
💧Nincs tű, nincs szike és nincs fájdalom, se gyógyulási idő!

A lényeg, van választási lehetőséged!

Amiben én hiszek, amit képviselek valódi probléma megoldó kezelések, a bőr non-invaziv (szike és szúrás nélküli) fiatalítása, megújítása , és regenerálása.

Hiszek a prevencióban! Hiszek a hiteles eljárásokban, a bizonyított eredményekkel rendelkező orvos-kozmetikai kezelésekben, hatóanyagokban.

Ha kipróbálnád várlak szeretettel, hidd el, csak a problémáidat veszítheted, elégedettségi garanciát vállalok!

Kormanik Andrea

kozmetikus & gyakorlati oktató

További érdekességek
Szépülj és pihenj biztonságban

A hitelesség, biztonság és megbízhatóság, mindig is elsődleges szempont volt nálam. Mind az általam kiválasztott kozmetikumok és gépek hivatalos orvos-kozmetikai minősítéssel rendelkeznek.

Bővebben »