Te tudod, hogy milyen a bőröd?

Nem tudom, hogy Te hogyan vagy vele, de engem mindig érdekelt, hogy milyen a bőröm. Már azelőtt, hogy kozmetikus lettem. Bőrdiagnózist sokféleképpen fel lehet állítani, de én ebben sem alkuszom meg!

Ismerd meg bőröd állapotát Skeyndor Skin Smart Pro segítségével!

Amikor nem csupán a szemmel látható eltérés fontos, vagy precíz, mérési értékeken alapuló eredményt szeretnénk, akkor nem elégedhetünk meg a klasszikus bőrtípus-meghatározással.
Számomra a hitelesség és megbízhatóság több mint fontos, így az innovatív bőrdiagnosztika-analízis elvégzésére használható Skin Smart Pro diagnosztikai módszerrel fejlesztettem tovább a szolgáltatásaimat.

A rendszer a vizsgálat során méréseken alapuló átfogó képet ad a bőr felszínen szabad szemmel nem látható mélyebb állapotáról is. Alkalmas a változások követésére, a mért adatok korrekt összehasonlítására.

Miért fontos ez?

Bőrünket nem szabad beskatulyázni. Bőrünk állapota, felépítése folyamatosan változik. Éppen ezért elengedhetetlenül szükséges bőrünk aktuális állapotának felmérése, hogy az ápolása mindig a leghatékonyabban történjen.

Követhetjük, hogy a problémamegoldó kezelések elérik-e a kívánt hatást

Időben beavatkozhatunk, és lassíthatjuk az öregedési folyamatokat

A bőrdiagnosztika a bőr állapotának korrekt megítélését szolgálja. Akár valamely látható probléma miatt szorul kezelésre, vagy csupán az optimális ápolásáról beszélünk a bőr egészségét és esztétikai megjelenését befolyásoló tünetek megjelenését megelőzve, vagy az öregedési folyamatokat szeretnénk kitolni, egyértelmű, hogy a precíz diagnosztikának nagy jelentősége van.

Bár a professzionális arckezelések szabad szemmel is látható eredményei meggyőzőek tudnak lenni, célszerű a kísérletezgetések helyett bőrünk szükségletei alapján kiválasztani a számunkra ideális termékeket, ha ugyanis nem jól választjuk meg a kozmetikumainkat, sokat ronthatunk bőrünk állapotán, így érdemes mindig szakszerű segítséget kérni.

Ezért a professzionális, fájdalommentes bőranalízishez a Skeyndor Skin Smart Pro Diagnosis bőrdiagnosztikai eszközt alkalmazom. Segítségével pontos eredményeket kapunk a bőröd állapotáról, és személyre szabott ápolási, és kezelési tanácsokkal tudlak ellátni.

A korszerű kamera segítségével készített nagy felbontású képeken láthatók a mérések eredményei, a tökéletes hitelesség érdekében. A kamera a Ezáltal választ kapunk azokra a kérdésekre is, hogy milyen bőrtípusba tartozol, és jelenlegi állapotában pontosan mire lenne szüksége a bőrödnek. A rendszeres állapotfelmérések segítségével, képekkel igazolhatóan nyomon követhetjük a termékhasználat hatékonyságát is. A bőr állapotának ismerete rendkívül fontos, hiszen bőrünk a legnagyobb szervünk, melynek feladata, hogy erős védelmet nyújtson szervezetünk számára, arcunk esetében érzelmeink kifejezésének enged teret, miközben szépsége megjelenésünket is meghatározza!

Skin Smart Diagnosis Pro készülék az analizis után pontos képet ad a vizsgált bőr állapotáról.

Méri a bőr

  • hidratációját,
  • faggyú termelését,
  • elemzi a pórusok méretét,
  • a ráncok mélységét,
  • a pigmentfoltok,
  • bőrhibák gyakoriságát.

Pontos, személyre szabott diagnózis készíthető, hogy a bőröd aktuális állapotának legmegfelelőbb kezelést, otthoni ápolást lehessen kiválasztani!

Kormanik Andrea

kozmetikus & gyakorlati oktató

További érdekességek
Szépülj és pihenj biztonságban

A hitelesség, biztonság és megbízhatóság, mindig is elsődleges szempont volt nálam. Mind az általam kiválasztott kozmetikumok és gépek hivatalos orvos-kozmetikai minősítéssel rendelkeznek.

Bővebben »