Kozmetikámról

A hitelesség azon döntéseink gyűjteménye, amelyeket minden egyes nap megteszünk.  A Te szépséged az én szenvedélyem!

Minőségi szépségápolás

Egészség és szépség nem lehetséges az egyik fenntartása a másik ápolása nélkül!

Bőrünk állapota, egészsége mindenre kihat. Hatással van a közérzetünkre, megjelenésünkre, lelkiállapotunkra, ezáltal a kapcsolatainkra, életünkre. Az egészséges bőrápolásnak fontos szerepe van a harmonikus testi-lelki egyensúlyunk, külső-belső szépségünk megőrzésében, és nagyban hozzájárul életminőségünk érzetéhez. 

Minőségi szépségápolási kezeléseket igénylő vendégek részére kínálok kozmetikai szolgáltatásokat, meghitt nyugalmat árasztó, exkluzív stúdiómban Dunaharasztiban.

A megszépítő gondoskodást jelentő kezelések során ötvözöm az élenjáró csúcstechnikai vívmányok legprofesszionálisabb megoldásaival támogatott,  precíziós elektrokozmetikai-, lézeres gépi kezeléseket, valamint a hagyományos, kézi kozmetikai eljárásokat.

Célom visszaadni, kiemelni és megőrizni a bőr természetes szépségét, fiatalságát.

Hiszek a prevencióban!
Hiszek a hiteles eljárásokban, a bizonyított eredményekkel rendelkező orvos-kozmetikai kezelésekben, hatóanyagokban, német tanúsítványokkal rendelkező orvos-kozmetikai gépekkel dolgozom.

Célom, hogy feltöltődve, megszépülve és kipihenve kapd meg személyre-szabottan a bőrödnek megfelelő, leginkább előnyös kezeléseket!

Egyedülállóan modern, high-tech gépesítésű eszközparkkal. Kizárólag igényes, szuperprémium minőséget képviselő, magas hatóanyag tartalmú, professzionális – eKSeption, Biodorga MD és AgeAttraction – készítmények alkalmazásával, és a pozitív kisugárzású, gondoskodó érintés erejével biztosítok.