Lelkednek

Ahhoz, hogy varázsolj és varázslat legyél, hajlandónak kell lenni azoknak a rezgésénél magasabban rezegni, akik nem tudják, vagy nem hiszik, hogy a varázslat létezik.
– Dr. Dain Heer –

Bevezetés a tudatosságba

2013-ban találkoztam először az Access Bars® kezeléssel.  2014 óta dolgozom vele, nagyon élvezem. 2015 tavaszán hivatalosan regisztrált oktatója is lettem ennek a csodálatos módszernek.
Ismereteimet folyamatosan bővítem az Access Consciousness® rendszerén belül. 2017 újabb mérföldkő Access Body Process Facilitátor lettem – 60 testkezéssel bővült a kínálat – nincs megállás!

Az Access lehetséges eszközök, választások tárházát mutatja meg, hogy az erődbe emeljen. Segít abban, hogy elismerd, azt a tudást, ami benned van. Ebben én segítő lehetek, akivel össze tudsz hangolódni, aki közel mer menni a fájdalmadhoz, aki lehajol és segít felemelkedni, és felülemelkedni, aki szeretettel fordul feléd, és erődbe emel.

Access Consciousness / Bevezetés a tudatosságba

A módszert az amerikai Gary M. Douglas dolgozta ki, egyszerű eszközeinek és hatékonyságának köszönhetően már az egész világon elterjedt. Elsőre a mantrája ragadt meg:

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.

Vajon mennyire változna meg az életünk, ha egyre többen így élnénk a napjainkat? Könnyen tudtam azonosulni ezzel, ráadásul olyan új ajtókat is megnyitott előttem, amelyekről korábban még álmodni sem mertem.

Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek tudat alatt meghatároznak minket és a mindennapi létezésünket.

A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

 Az Access nézőpontja szerint a tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

Access Bars

Az Access Consciousness® egyik alap eszköze a Bars. A kezelés fekve, kezelőágyon  történik általában 60 percig.

A kezelés maga, az ún. bárok (sávok a fejen) futtatása, a fejen lévő 32 pont gyengéd megérintését jelenti, amely során oldódnak azok a blokkok, elképzelések, gondolatok, érzések, döntések, ítélkezések és hitrendszerek, amelyek bármely életedből hatással vannak rád, és amelyek lenyomatát az agy eltárolja.

Ezek a pontok olyan életterületeket érintenek, mint például pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, kommunikáció, gyógyítás, éberség, test, szexualitás, kedvesség, öröm, tér, idő, stb.

A Bars segítségével képessé válsz elengedni azokat a dolgokat, amelyek eddig akadályoztak a befogadásban.

Több orvos szakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta és gamma szintre. 

Ha itt az idő a változásra, de nem tudod, hogyan indulj el, itt van egy eszköz, ami hatalmas hozzájárulás lehet az életed minden területéhez.

Mit szólnál, ha az életedet megnehezítő stresszt, érzéseket, egyszerűen letehetnéd?

Hány olyan dolog van az életedben, amit megváltoztatnál, de már eldöntötted, hogy nem lehet rajta változtatni?

Milyen élethelyzetekben segíthet, és kinek ajánlom?

A  Bars  hozzájárul,  hogy  változást  idézzen  elő  életed  minden területén.  Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a változás felé is.  

A  tudomány  szerint  a  sejtjeink  alakja  elliptikusabbá  válik,  amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.

Az Access bármilyen élethelyzetben segíthet. Bármilyen problémából tud lehetőséget csinálni. Különösen alkalmas:

 • Stressz, csökkentésére
 • Félelem, szorongás csökkentésére
 • Az elfogadás, befogadás elősegítésére
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítására
 • Pénzügyi helyzet javítására
 • Az eddigi korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gát feloldására
 • Alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredj
 • Fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben
 • Mély relaxációra, érzékelések kitágítására
 • Tanulási nehézségek esetén
 • Várandós nőknek, könnyebb szülés érdekében
 • Megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel

https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40&feature=youtu.be

Tudományos  kutatási eredményekről

https://www.youtube.com/watch?v=8vTQFoeDnVI&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=bHDTzCmfUQY&feature=emb_logo

Ha úgy érzed, hogy ez megindít Benned valamit, ha az utad felém vezet, akkor szeretettel várlak.

Kormanik Andrea