Biodroga MD

Húszévesen az arcodat a természettől kapod. Harmincéves korodra az arcod vonásait már az élet formálja, de ötvenévesen már azt az arc lesz a tiéd,
amit megérdemelsz.
– Coco Chanel Tegyél érte!

Mit tud a Biodroga MD™?

MD = Medical Dermalogical, tehát orvosi, bőrgyógyászati – mégis a kozmetikus kompetenciáján belül


Mit tud a Biodroga MD™?
A válasz egy orvosilag és tudományosan megalapozott kutatás, melynek eredménye egy innovatív, korszerű összetevő-rendszer – a legkorszerűbb hatóanyagok és ezek kombinációi.
Kezelések: problémás-, rosaceás-, hiperérzékeny-, hiperpigmentált-, dehidratált-, és anti-ageing problémákra.

Tudomány és természet

Derma membrán komplex
A kozmetikai tudomány által létrehozott bőrkompatibilis rendszer egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a legújabb fejlesztésű összetevőket, hogy minél látványosabb eredményeket érhessünk el.

Különleges növényi hatóanyagok
A kizárólag növényi hatóanyagok, phito-hormonok ellensúlyozzák a hormonális bőröregedést, normalizálják a bőr anyagcseréjét, így annak tömörsége és rugalmassága is javul. A Biodroga MD olyan speciális hatóanyagokat alkalmaz a készítményeiben, mint a jamgyökér, a szója és a vöröshere kivonatok. Mivel messzemenően bőrkompatibilisek, egészen érzékeny bőrnél is kiválóan alkalmazhatók (az orvostudomány a sebgyógyításban és a regenerációban alkalmazza őket).

Peptidek, mint neurotranszmitterek és stimulánsok
A speciális peptidek támogatják a bőr természetes folyamatait és megújulását. A Biodroga MD olyan különleges peptidekkel dolgozik, mint pl. a tripeptidek, (kollagén szintézis stimulálása), hexapeptidek (kozmetikai botox), epigenetikai peptidek. A természetes stimulánsok, mint a mikroalga-kivonat, javítják a kötőszövet kollagén termelését.

Allergénektől mentes
Minden BIODROGA MD™ termék mentes az ásványi olajoktól, emulgeátoroktól, parabénektől, színezőanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és polietilén-glikoltól (PEG). A készítmények illatmentesek vagy csak természetes eredetű illatanyagot tartalmaznak.

A Biodroga MD kezelések önállóan is megállják a helyüket, de szinergiában épülnek be többi kezelésem palettájába.

Biodroga MD – élményterápiás szépségkezelések orvosi hatékonysággal!