eKSeption

Légy gyengéd az arcbőrödhöz! Hátralévő életed minden napján viselni fogod!

Az eKSeption-kezelés az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás.

A peptid-peeling kezelés a pigmentációs problémákat, az öregedés okozta ráncokat és az aknés, gyulladt rosceás bőrt célozza meg.

Az eKSeption professzionális peelingjeinek használata biztonságos és hatékony, kimagasló bőrápolást eredményeznek.

Az eKSeption a bőr fiatalításának, helyreállításának világában, ötvözi a természetes savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttesét. Egyszerre hámlaszt, problémát kezel és hidratál.

  • Természetes hámlasztósavak, peptidek és hyaluronsav együttes alkalmazásával, ezek szinergiájára épül!
  • Bőrmegújító kezelés egyénre szabottan. Már egy alkalom után dolgozni kezdenek a peptidek, a bőr látványosan megújul.
  • Nem csak arc , nyak-dekoltázs megfiatalítására, akne, rosacea, pigmentfoltok és hegek kezelésére alkamas, hanem kézfej ránctalanítására és gyors hidratálására is!
  • Az esztétikai ipar egyik legújabb felfedezése az, hogy a növekedési faktort tartalmazó anyagok, hatóanyagok aktiválják, felgyorsítják a sejtműködést és emiatt megfiatalodik a bőr.

A növekedési faktor (angolul: growth factor) maga egy olyan természetes anyag, mely képes a sejtnövekedés, a sejtosztódás és sejtdifferenciálódás stimulálására. A növekedési faktor egyfajta fehérje és nagyon fontosak a szervezetben, mert többféle sejtfolyamatot szabályoznak.

Hámlasztó kezelés – hámlás nélkül

Az eKSeption áttörő koncepciót kínál a bőr fiatalításának és helyreállításának világában: a természetes hámlasztó savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttes alkalmazásával, szinergiájával egyszerre hámlaszt, megújít, problémát kezel és hidratál. Exkluzív termékeikben a szerves savak új generációját alkalmazzák, a PHA-t (polihidroxisavakat), beleértve a laktobionsavat és a glükonolaktont, amelyek kevésbé irritálóak, biztonságosabbak, nagyobb kényelmet nyújtanak az alkalmazás során és jobb eredményeket is mutatnak az AHA-val összehasonlítva. A glükonolakton és a laktobionsav integráltan befolyásolják a bőrműködést, és használatuk minden bőrtípus és korosztály számára megengedett. Minimális irritáló hatásuknak köszönhetően még az érzékeny vagy pattanásokra hajlamos bőrön is biztonságos és sikeres kezelést tesznek lehetővé.

A polihidroxisavak fokozatosan, rétegenként lépnek be a bőrbe, ennek következtében a hámkezelésekben történő alkalmazásuk nem okoz erős égő érzést és irritációt.

Több mint peeling, peptid kiskokos!

A XXI. századi szépségápolás, a „klasszikus kozmetika” már jócskán túlmutat a placebo hatáson.

Vannak hatóanyag kozmetikumok azoknak, akik valódi eredményt szeretnének elérni a bőrápolásban, akik a minőség mellett eredményes és mégis biztonságos megoldást keresnek. Vannak nagyon magas hatóanyag-koncentrátumok, amelyek mentesek a bőrt terhelő adalékoktól: PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, mesterséges illatanyagok és állati nyersanyagok.

Magas minőségű hatóanyagok, vitaminok és igazoltan hatásos fiatalító összetevők késleltetik és lassítják az öregedési folyamatokat, növelik a bőr rugalmasságát, feszesítenek, valódi probléma-megoldó kezelést kínálnak.

A peptidek nem mások, mint aminosavakból felépülő rövid polimerek. Az aminosavak az élet építőkövei, nagyon kicsi molekulák.

A peptidek a bőrben is megtalálhatóak, bár ezek nem ugyanazok a peptidek, mint amik a kozmetikumokba kerülnek. Ezek a természetben is előforduló peptidek az irhában és felhámban található fehérjékből származnak, melyeket enzimek bontanak le. Ezek a fehérje fragmentumok számos funkciót látnak el a bőrben. Ezek szabályozzák a hormonális aktivitást, ki- be kapcsolják az immunválaszt, kommunikálnak a sejtek között, és aktiválják a sebgyógyulást. Talán a legegyszerűbb mód úgy gondolni a peptidekre, mint hírnökökre, akik hozzák-viszik az infókat a bőrsejtek között.

A probléma az, hogy ahogy a testünk öregszik, egyre kevésbé hatékony ez a folyamat. Szintetikus peptidek egy olyan jelet küldenek, melyek felébresztik ezeket a sejteket, és beindítják a kollagéntermelést.

A kollagénnek van egy természetes életciklusa, mely végén elbomlik. Amikor elbomlik, akkor fehérje-fragmentumokká alakul át. Néhány bőrsejtnek receptorai vannak ezekhez a peptidekhez, ami úgy működik, mint zár és a kulcsa. Amikor a peptidek elfordítják a zárat, arra késztetik a sejteket, hogy friss kollagént termeljenek. Amikor a kollagén elhasználódott és lebomlik, azok a kis törött darabok további kollagéntermelést idéznek elő ismét, ez a kozmetikai kezelések az egyik legfontosabb célkitűzése a XXI. században!