Ionto Comed Abrasion

Az egyik leghatékonyabb mikrodermabráziós készülék

Minősített megoldás

Jelenleg az egyik leghatékonyabb mikrodermabráziós készülék, az Ionto Comed SKIN ABRASION COMFORT. Természetesen német, és orvos-kozmetikai minősítése van!

Rendkívül eredményes megoldás apró ráncokra, pigmentfoltokra, tág pórusokra, hegekre. Digitális vezérlésének, köszönhetően érzékeny bőr esetén is alkalmazható!

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb precíz bőrcsiszolás, e kontrollált mechanikai peeling alapelve, hogy a bőr legfelső, megvastagodott, elöregedett hámrétegének célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkenti a bőrt.

A mikrodermabrázióval kezelt bőrfelületen emiatt erőteljesebbé válik a bőr saját regenerációs folyamata, a normális, belülről kifelé lejátszódó sejtmegújulási, sejtpótlási folyamatok felgyorsulnak, amitől a bőr így látványosan megfiatalodik.

A mikrodermabrázió tehát már önmagában is egy rendkívül eredményes, fájdalommentes bőrmegújító kozmetikai arckezelés, de további hasznossága, hogy emellett e bőrfiatalító csiszolást követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok is a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel előre az értékes összetevőket!

Ezért a mind a klasszikus-, mind az komolyabb hatóanyag bejuttató elektrokozmetikai kezelések – mint pl. a mezoterápia, elektroporáció, ultrahang, stb. – hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha e kezelések előtt mikrodermabráziót végzünk a kezelni kívánt bőrön.

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben, pl. víz, napfény, vegyi anyagok, stb. Ez a védelem olyannyira tökéletes, hogy sajnos a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását is megakadályozza a mélyebb rétegekbe.