Skeyndor

Minél tovább élni, minél később megöregedni.

Skeyndor - A bőrfiatalítás specilistája

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja a szépségipart. A SKEYNDOR célja: a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. Állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.


A hyaluronsav testünk természetes alkotóeleme, nagy mennyiségben fordul elő a bőrben. Legfontosabb feladata, hogy magához vonzza és megkösse a vízmolekulákat és ily módon javítsa a szövetek vízháztartását. A hyaluronsav részecskék valódi „szivacsként” funkcionálnak, mivel saját molekulatömegüknél 1000-szer nagyobb mennyiségű vizet képesek megkötni. Belső és külső tényezők hatására a hyaluronsav készlet minden ember esetében másképp alakul, és ez meghatározza az adott egyén bőrének általános állapotát.

A POWER HYALURONIC termékek javítják a bőr hidrodinamikáját azáltal, hogy összekapcsolják az eltérő molekulatömegű hyaluronsav részecskéket egy nagyon hatékony akvaporin aktivátorral, így megnövelik a sejtek vízfelvevő képességét.

Hyaluronsavas kezelés, mely mélyen hidratálja a bőrt és meggátolja a bőr alatti vízveszteséget. Használata ajánlott már 20 évtől felfelé minden száraz, vízhiányos, érdes arcbőrre, melyen már kisebb ráncok is megjelentek.

A POWER HYALURONIC termékek nagyon magas és nagyon alacsony molekulatömegű hyaluronsav részecskéket is tartalmaznak, így az alsóbb szövetrétegekben is hidratálják a bőrt, egyúttal csökkentik a bőr káros környezeti hatások miatti vízveszteségét.

Power Hyaluronic arc,- nyak,- és dekoltázskezelés high-tech eredmények igazi kényeztetéssel, szelenit féldrágaköves masszázzsal.


A SKEYNDOR Power C+ termékcsaládja a szépségápolás egyik legkedveltebb hatóanyagát, a C vitamint helyezi fókuszba. Az új generációs C vitamin származékok hatékonysága jóval nagyobb, mint más antioxidáns készítményeké, mivel a bőr alatti és sejtszinten történő felszívódásuk rendkívül magas értéket mutat.  A C vitamin bőrvilágosító hatásának és a gránátalma kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságainak együttes eredménye a szemmel látható megfiatalodott és ragyogó tónusú arcbőr.

A magas koncentrációjú, kiválóan felszívódó, ezáltal helyileg jól hasznosuló C-vitamint tartalmazó Power C+ termékcsalád bőrmegújító hatása a következő:

Javítja a sejtek anyagcseréjét és fokozza a kollagén termelést

Erőteljes szabadgyök elleni hatása miatt enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást.

Csökkenti a melanin pigment termelését, így némileg világosítja a bőrt a már kialakult májfoltok és egyéb elszíneződések esetén is.

A gránátalma kivonat öregedés gátló hatása: antioxidáns védelem és ragyogó arcszín

A kozmetikai kezelés során egy extra hatékony felszívódású 25% -os C-vitamin származékot masszírozunk a bőrbe. Ez egy olajban oldódó, új generációs C-vitamin származék, ami molekulaszerkezetét megőrzi magas hőmérsékleten és oxidációs folyamatok jelenlétében is.  

A bőrbe kerülve olyan fontos élettani funkciókat támogatnak, mint pl. a DNS sérülések kivédése, a sejtek oxidációs folyamatának gátlása vagy a kollagén termelődés stimulálása.  Ezen túlmenően megakadályozza a melanin képződést, így bőrfehérítő / bőrkiegyenlítő hatással is rendelkezik. 

Miközben az bőröd újjá születik a Power C+ arc,- nyak,- és dekoltázskezelés Gua Sha kővel végzett masszázzsal egy igazi élmény a kezelés.


A POWER RETINOL arra hivatott, hogy megfiatalítsa a természetes folyamatok révén vagy a napfény miatt megöregedett bőrt. A SKEYNDOR egy olyan új formulával lép a piacra, amely három aktív hatóanyag szinergiájára, együttes hatására épül.

A hatóanyagok egyedülálló kombinációja professzionális egységet alkotva képes elérni egészen meglepő anti-aging eredményeket. Egy különleges, kiemelkedő „retinoid” aktivitású készítményről van szó, amely tartalmaz egyrészt egy retinoidot  (retinolt), emellett két “retinoid jellegű” anyagot, a Bakuchiolt és a HS szójakivonatot.

A tiszta RETINOL kiváló fiatalító hatású összetevő, amely javító-regeneráló hatásával képes helyreállítani a fiatal bőr szerkezetét és tulajdonságait.
BAKUCHIOL-molekula a retinolhoz hasonlóan képes hatni a genetikai stimulációt tekintve, emellett kiváló retinol-stabilizáló anyag, amely lehetővé teszi, hogy a retinol-alapú termékek hosszabb időn át fejtsék ki hatásukat.
HS szójakivonat, válogatott vízben oldódó (hydrosoluble) összetevőivel (HS) gyakorlati szinten képes a retinoidokhoz hasonló fiatalító hatást kifejteni.
A Power Retinol kizárólag „PE (polietilén) – AL (alumínium)” többrétegű légmentes csomagolásban kapható, mely garantálja a termék hosszan tartó minőségét, a kereskedelmi forgalom szakaszában, illetve az otthoni használat idején is.

Power Retinol arc,-nyak,- és dekoltázskezelést, különleges indiai champi masszázs egészíti ki.


Eternal – Növényi eredetű őssejtek nanoliposzómákba zárva, ami extra hatékony bőrfiatalító összetevőivel táplálja és revitalizálja a bőr alatti szöveteket. Hosszan tartó öregedésgátlást biztosít.

Az Uttwiler Spätlauber egy olyan almafa típus, melyet a 18. században Svájcban termesztettek, rendkívül népszerű és keresett fajta volt, mivel az alma, amit termett, nagyon sokáig elállt. Napjainkban ezt a fajtát a kihalás veszélye fenyegeti. A Spätlauberből kivont őssejtek genetikai tanulmányozása azt a meglepő felfedezést hozta, hogy ez az almafa típus rendkívüli módon képes a regenerálódásra, ami egyben magyarázatot ad arra is, hogyan tudott ennyi időn keresztül fennmaradni. A természet példáját alapul véve a SKEYNDOR forradalmasította a professzionális szépségápolást az Eternal termékcsalád megalkotásával. 

Ezek az első olyan kozmetikumok, amelyek növényi eredetű őssejtek felhasználásával készültek a tartós és hatékony bőrfiatalítás érdekében. 

A kozmetika ipar is elismerte az újdonságot, amiért a SKEYNDOR Eternal termékek 2008.-ban a leginnovatívabb hatóanyag díjat kapták.

Bőrünk külső hámrétege sejtek ezréből épül fel, amit csupán néhány száz „szuper sejt” állít elő nap, mint nap. Ezek az őssejtek. Nélkülük bőrünk elveszítené a megújulásra való képességét. Az őssejteknek speciális anyagcseréje van, ezért ápolásukhoz különlegesen tápláló hatóanyagokra van szükség. A genetikai kutatások kimutatták, hogy ezen tápanyagok egy részét épp az olyan, hozzájuk hasonló „szuper sejtekben” találjuk meg, mint amilyenek például a növényi eredetű őssejtek.
Ezek a növényi mikrorészecskék elősegítik a külső hámréteg őssejtjeinek termelődését, fokozzák a bőrsejtek vitalitását és a hatóanyagok sejtekbe történő beépülését, ily módon segítenek megőrizni az idő előre haladtával is a bőr volumenét. Ezek a hatékony biológiai részecskék megvédik az őssejteket az olyan káros környezeti hatásoktól, mint pl. az UV sugárzás, fenntartják növekedésüket és meghosszabbítják élettartamukat.

A termékekben alkalmazott aktív hatóanyagok:

Növényi eredetű nano-liposzómás őssejtek, melyek fokozzák a bőr természetes őssejtjeinek szaporodását; jambu kivonat, mely újraépíti a kollagén rostokat és elősegíti összetapadásukat a kötőszövettel;

Tengeri édeskömény kivonat, mely a sejtosztódást szabályozza, hatékonyan méregteleníti az oxigénhiányos sejteket, és normalizálja a külső hámréteg sejtburjánzását.

Tengeri levendula kivonat, mely gyors és erőteljes ránctalanító hatással bír;

Farkasbab kivonat, mely tömöríti, feszesíti a bőrszövetet, tónusosabb arcvonalakat biztosít, növeli a bőr ellenálló képességét és fokozza a természetes kollagén képződést.

Professzionális őssejtes kezelés hosszan tartó hatással. A bőrfiatalító kezelési program minden olyan bőrtípus számára ajánlott, amelynek nagyfokú sejtmegújulásra van szükség. A sejtek regenerálását növényi eredetű nanoliposzómás őssejtek biztosítják, melyek használata minden olyan kezeléshez ajánlott, ahol hormonális változások okozzák a sejtek idő előtti öregedését.


A CORRECTIVE anti-aging kezelés története 2010-ben kezdődött, amikor a SKEYNDOR megalkotta ezt az elsősorban mimika ráncok kezelésében eredményes termékcsaládot. Az elkövetkező években a Corrective több innovációs díjat nyert és a SKEYNDOR az egyik legnépszerűbb termékcsaládja lett világszerte.

A CORRECITVE 10. születésnapjának alkalmából a SKEYNDOR kutató-fejlesztő csoportja teljesen megújította a kezelést és az otthoni ápolásra kifejlesztett termékeket. 10 év alatt számtalan tudományos eredmény és fejlesztés látott napvilágot, így a SKEYNDOR egy naprakész, eddig páratlan eredményeket felvonultató termékcsaládot alkotott ismét.

Mitől különleges az új, 2020-as CORRECTIVE?

Tényleg megállítja a múló időt?
Az idő folyását csak a szerelem képes kis időkre megállítani. A Skeyndor Corrective viszont képes eltüntetni, sőt megelőzni is az idő múlásának nyomait az arcunkról. Drone technológiával juttatja be az ingerület kibocsátást és átvitelt blokkoló peptideket, megújítja a felhámot, felületi és mélyszöveti fillereket tartalmaz. Nagyon látványos a ránctalanító hatása.

Tudományos kutatási eredményekkel alátámasztott formulája gyors és hatákony megoldást nyújt a mély, horizontális és mimikai ráncok esetén. Ingerület átvitelt blokkoló, botox hatású növényi hatóanyagokat, hyaluronsavat, igazgyöngy őrleményt, peptideket tartalmaz.

Kortól, nemtől függetlenül olyanoknak javasolt, akiknek erős a mimikája, sokat hunyorognak, ráncolják a homlokukat.


Orvosi-kozmetikai hámlasztó kezelés. Akár ráncról van szó akár napkárosodott-foltos bőrről vagy pattanásos-heges bőrről, mindhármat kiválóan kezeli.

Újgenerációs Orvos-kozmetikai Hámlasztó kezelés

Egyedülálló a bőr minden rétegét érintő 5 lépéses egymásra épülő peeling technológiát alkalmazó kezelés, glikol-, citrom- és phytin savval, mechanikai, enzimes és pepdtid peeling technológiával, amelyek eredményesen csökkentik a pigmentációt és az aknés tüneteket, egyenletes tónusú, sima bőrt eredményez. Az eredmény azonnal látható.

A fizikai hámlasztás dörzsöléses technikán alapuló bőrradírt jelent, mely a legkülső, felszíni réteget távolítja el a bőrről mellékhatások nélkül.

Az ultrahangos technika ultrahang segítségével juttatja be a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe.

A gyümölcssavas peeling gyakran használatos az esztétikai-kozmetikai kezelések során. Hatása kémiai úton történik, vagyis a bőr pH értékét lecsökkentve meggyengíti a szaruréteg sejtjeinek természetes kötését. Az alkalmazott koncentrációtól függően alkalmas felszíni vagy mélyebb rétegű hámlasztásra is. Az eredmény azonnal látható, azonban esetenként előfordulhatnak mellékhatások.

Az enzimes bőrhámlasztás is általános módja a bőrmegújító eljárásoknak. Azonnali kémiai hatása az epidermisz sejtjei közti kohéziót gyengíti meg. Közepes hatásfokú, de a bőr által jól tolerálható eljárás.

A biológiai hámlasztás a legújszerűbb eljárások közé tartozik.  A bevitt kémiai
vegyületek hamis sejtkötési információkat generálnak, így gyengítve meg az epidermisz sejtjeinek kohézióját. A biológiai peeling a bőr számára jól tolerálható, nincsenek mellékhatásai.

Kúraszerűen ajánlott.