Prekozmetikai kezelések

Szelíd, fájdalommentes arcszobrászat

Célom, hogy feltöltődve, megszépülve és kipihenve kapd meg
a bőrödnek megfelelő kezeléseket

Szinte naponta jelennek meg új kozmetikai divatkezelések, amelyek a plasztikai sebészethez hasonló eredményekkel ámítják a vendégeket. Ám ezek legtöbbször hagyományos kozmetikai eljárásokra épülnek, így közel sem azt az eredményt hozzák, amit ígérnek.

Valódi változást csak akkor érhetünk el, ha szakítunk a megszokott, hétköznapi módszerekkel és egy teljesen új szemléletmódot képviselünk. A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus szépészeti beavatkozások között, mindezt a szakmai kompetencia határok betartásával!

A prekozmetológia tehát nem egy újabb divathullám, hanem a jövő kozmetikája, ahol a kezelések lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Azoknak szól, akik hisznek a fejlődésben, nyitottak vagy az újdonságokra és többre vágynak egy hagyományos kozmetikai kezelésnél. Akik valódi és tartós eredményekre vágynak és tüneti kezelések helyett a probléma megoldását keresik, de szike és tűszúrás nélkül.

A  modern gépek használatához, elengedhetetlen a folyamatos szakmai továbbképzés, az  előírt professzionális kezelési protokollok betartása.  Szükséges a precíz, alapos bőrdiagnosztika, a kontraindikációk szigorú figyelembe vétele, az esetleges bőrelváltozások felismerése.

Prekozmetikai kezelések
A részletek a képekre kattintva tekinthetők meg!