MILSYS CW Laser

Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés

Prémium kategória, háromszor több hatóanyag

A CW Laser kezelés még a Meso Laser palettán is prémium kategóriának számít, hiszen a bőröd akár háromszor annyi értékes hatóanyaghoz jut, melyek feszesítő hatását akár hónapokig élvezheted. 

A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat  egy illetve kettő , rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

NAGY HATÓANYAG MENNYISÉG
A tartós és látványos eredmény eléréséhez a nagy mennyiségben bejuttatott (min.15ml) hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk.

30 PERC CW LÉZERES AKTIVÁLÁS
A bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

A hyaluronsavas arcfeltöltést ez idáig csak a ráncok alá történő beinjekciózásként alkalmazták. A csúcstechnológiának számító CW Laser azonban lehetővé teszi, hogy ne csupán az egyes ráncokat, hanem az arc teljes felületét hyaluronsavval töltsük fel – mindezt teljesen fájdalommentesen.

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

A kezelés után a bőröd azonnal és rendkívül látványosan feltöltődik. A rétegelt hatóanyag bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően a hyaluronsav nem szívódik fel egy-két hét alatt, és hosszú távon kifejtheti hatását a bőrödben.


Számos kezelési lehetőséget rejt ez az eljárás, további részletes információ a MILSYS® Lézeres kezelésekről  itt > https://www.age-attraction.hu/kormanikandrea/kezelesek