MILSYS CW hyaluron töltés

A non-invazív eljárás

Ragyogó és látványos eredmény

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával. A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a bőr kollagénszintézise. Többek között ennek következménye a MILSYS® lézeres mezoterápia tartós hatása.

A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

KINEK AJÁNLOM? 30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

MIÉRT AJÁNLOTT A LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

A LÉZER LENYŰGÖZŐ HATÁSA ALKALMAZHATÓ:


Számos kezelési lehetőséget rejt ez az eljárás, további részletes információ a MILSYS® Lézeres Mezoterápiáról  itt > https://www.age-attraction.hu/kormanikandrea/milsys-lezeres-mezoterapia