Bemutatkozás

A képesség, hogy azt lássa az ember, amit a többiek nem látnak, sokkal fontosabb, mint nem látni azt, amit mindenki lát.

15 évvel ezelőtt elindultam álmaim útján

Amikor rá két évre, megnyitottam a saját üzletem, sokáig számomra is hihetetlen volt. Az elmúlt évek alatt, ami állandó volt: a tanulás, a hitem a fejlődésben és fejlesztésben.

Az életem legnagyobb tanulsága: kettő dolgot nem vehetnek soha tőlünk: a tudást, amit megtanultunk, és a mosolyt, amit másoknak adtunk

2004-ig a médiában dolgoztam. 2005-ben találtam rá a MA-URI® masszázsra, ami gyökeresen megváltoztatta az életemet, az élethez való hozzáállásomat is. A masszázs mellett a kozmetikus szakmában 2007 óta, egy olyan hivatást találtam, ami folyamatos kihívások elé állít, mert szinte napról-napra változik/fejlődik.

Egy olyan munka, amivel kicsit szebbé, jobbá és harmonikusabbá tehetem talán a Te életedet is. Filozófiám holisztikus szemléletű, úgy gondolom, a testünk/bőrünk nem egy különálló egység, az egész szervezetet figyelembe kell venni a problémák diagnosztizálásakor és annak kezelésekor.

A hitelesség számomra nagyon fontos, olyan orvos-kozmetikai eljárásokat és készítményeket alkalmazok, amik tudományosan is bizonyítottak, szakmailag folyamatosan képzem magam.

Fő terültem az anti-ageing, és a bőrproblémák: akne, rosacea megoldása. Hiszek a valódi probléma-megoldó kezelésekben, a prevencióban, a bőr non-invaziv (szike és szúrás nélküli) fiatalításában, megújításában, és regenerálásában.

Hiszek a prevencióban!
Hiszek a hiteles eljárásokban, a bizonyított eredményekkel rendelkező orvos-kozmetikai kezelésekben, hatóanyagokban, német tanúsítványokkal rendelkező orvos-kozmetikai gépekkel dolgozom.

Az elmúlt években több szakmai elismerést is kaptam: kétszer lettem a “Hónap kozmetikusa” 2018 és 2019-ben, 2020-ban pedig kozmetikám a “Hónap szalonja” címet kapta meg!

A te szépséged az én szenvedélyem, ha valódi törődésre vágysz várlak szeretettel.

Csend és nyugalom vár rád, és személyre szabott kezelések, mert neked is jár az ÉN-IDŐ!

Kormanik Andrea

kozmetikus & gyakorlati oktató